zondag, december 04, 2022 -
Barneveld, NL
1°C

Al het Barneveldse nieuws in je broekzak

Ontdek de app van de Barneveldse Krant

Mis nooit meer het laatste nieuws en gebeurtenissen in jouw buurt! De app van de Barneveldse Krant zorgt er voor dat de lezer op de hoogte blijft van alle ins & outs rondom de omgeving. Makkelijk, overzichtelijk en ook nog eens gratis te gebruiken.

Als nieuwsmedium wil je jouw lezers en kijkers altijd voorzien van het laatste nieuws. Dagelijks worden onze berichten alleen online al door duizenden mensen gelezen. Daar moesten wij als kracht écht iets mee’, zo vertelt hoofdredacteur Norbert Witjes. Tegelijkertijd was het ook de missie vanuit de redactie om de bestaande lezer en abonnee en een extraatje te geven. En zo gezegd zo gedaan!

Alle actualiteiten op een rijtje

De echte inwoner weet het natuurlijk allang, in  de regio Barneveld is altijd reuring. Of het nou leuk of tragisch nieuws is: never a dull moment in Barneveld. Zo lees je de ene dag over een vogelgriepuitbraak in een pluimveehouderij en de andere dag weer over iets feestelijks zoals evenementen of een mooie overwinning van een sportteam. En wat is er dan fijner dan al dit nieuws in één groot overzicht te hebben in de app. Met een simpele handeling krijg je al het breaking news zelfs binnen via een pushbericht!

Verdieping voor de abonnees

Abonnees van de Barneveldse Krant hebben toegang tot alle diepgaande nieuwsverhalen en interviews. Zo lees je echt het verhaal achter het verhaal. Maar denk ook aan speciale interviews met bekende en minder bekende mensen. Als kers op de taart kunnen abonnees de krant ook via de app lezen. Handig voor onderweg (of als je gewoon niet zo’n fan bent van papier).

Mis nooit meer iets

En voor de Barnevelder die nooit meer een evenement in de buurt wil missen is de app ook een prachtige uitweg. De app van de Barneveldse Krant bevat namelijk ook een overzicht van evenementen en andere mooie activiteiten in de buurt. Ben je een organisatie en wil je jouw evenement delen? Via de optie ‘Deel je Nieuws’ op de website van de krant is dit zo gedaan.

De app van de Barneveldse Krant is gratis te downloaden via Google Play of de Apple Store. We horen graag wat je er van vindt!